lørdag 2. mars 2013

Sovesofaen på loftstua

Loftstua vår fungerer både som lekerom for ungene, tilholdssted dersom vi får (voksne) gjester - vi trekker helst opp dit iom stua nede  ikke er pusset opp og dermed ikke er særlig innbydende -  og ikke minst er det suiten vår dersom noen får et midlertidig drypp og bestemmer seg for å overnatte hos vår kaotiske familie.

Her kommer noen bilder fra sovesofa-kroken, for anledningen ryddet før inntog av venninnegjengen med unger (vi var faktisk tolv voksne og ni unger samlet der oppe!).


Sovesofaen heter Hagalund (tror jeg?!) og er kjøpt på IKEA. Den tar lite plass da det bare er en toseter som trekkes ut. Under ramma er det plass til f.eks litt sengetøy, eller så kan ungene bruke det til å gjemme bort leker…

Madrassen er 120 cm og ikke noe god å ligge på, men vi har en ekstra springfjærmadrass som legges oppå dersom det ikke er så mange som skal overnatte. Ingen har turt å klage så langt, i alle fall! Og, som mannen sier, det er nok best at gjestesenger ikke er for komfortable å sove i. Flott fyr, du!

3 kommentarer:

 1. Hei:-)
  Så genialt med loftstue kombinert med eget rom for barna, og at du har sovesofa der;-) vi har en plan om noe lignende vi og, men det får vente litt;-) sofaen var kjempe fin, akkurat min smak;-)
  Ønsker deg en fin kveld videre:-)
  Klem fra Linn:-)

  SvarSlett
 2. Å sånn stue ønsker jeg og meg, kjempefin:))
  Likte veldig godt puta med hjorten:))

  SvarSlett
 3. Så koselig loftstue :) Og veldig lurt med sovesofa! Det kommer alltids godt med. Heldige er de som får overnatte på det fine rommet ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett